Bine ați venit la Foshan Nanhai Ease Outdoor Furniture Co., Ltd Mobilă de încredere pentru exterior


about-us2_01.jpg


Ease a fost fondată în august 2007 de către domnul Xia în orașul Lishui, districtul Nanhai, orașul Foshan. Înainte de asta, domnul Xia a lucrat mai bine de 10 ani în industria mobilei de exterior. În 2004, El a construit baza de producție pentru compania olandeză de mobilă de contract Alu-light în orașul Qingyuan, i-a permis să obțină multă experiență în gestionarea fabricii de mobilier de contract din aluminiu. În cele din urmă, sub ajutorul prietenilor și clienților, și-a construit propria fabrică Ease Outdoor Furniture.

Ease Mobilier de exterior este dedicat producerii de mobilier de exterior cu cadru din aluminiu, rattan PE și textilenă. Gama de produse include scaunul din ratan din aluminiu, țesătura din aluminiu textilă și bazele mesei. Toate sunt potrivite pentru exterior și interior, cum ar fi restaurant, cafenea, restaurant stradal, mese în aer liber, grădină, terasă, bar, stațiune pe plajă, balconul hotelului și toate locurile de agrement.   Suntem foarte pricepuți în aspectul bambusului. Acum am investit încă o linie de producție --- mobilier de înaltă calitate din aluminiu (scaune și canapele).

După o dezvoltare constantă timp de mai mulți ani, am îmbunătățit calitatea produselor și ne-am extins capacitatea de producție, am adus echipamente avansate diverse, de exemplu, mașini automate de îndoire a conductelor.

about-us2_02.jpg


Pentru a îmbunătăți în continuare meșteșugurile noastre de aspectul lemnului și finisarea aspectului de bambus, am construit linie automată de acoperire și mașină de reciclare de mare viteză în atelierul nostru de acoperire cu pulbere. Marca noastră de arme de pulverizare este Gema, fabricată în Elveția. Echipamentul nostru de acoperire cu pulbere este lider în industrie. Toate aceste echipamente hardware conduc ambarcațiunile noastre de acoperire în prim-planul întregii industrii.

about-us2_03.jpg


Între timp, în urma cerințelor guvernului, nu am realizat nicio descărcare de canalizare și nici o poluare cu evacuare. Suntem o întreprindere calificată în domeniul protecției mediului.

După cum știm, producătorii de mobilă de exterior au nevoie de muncitori abundenți, deoarece țesutul și asamblarea din textilă trebuie realizate manual, nu pot fi finisate de mașini. EASE are o mulțime de muncitori pricepuți, ceea ce reprezintă un alt avantaj al EASE OUTDOOR. Avem suficiente comenzi pentru ca lucrătorii noștri să lucreze tot anul. Dimpotrivă, lucrătorii sunt mai ales temporari în unele mici fabrici. Avem aproape 200 de lucrători în sezonul înalt și am putea produce mai mult de 300 de mărfuri de containere HQ pe an.

about-us2_04.jpg


Pentru toate produsele vândute de EASE OUTDOOR, vă putem oferi garanție de doi ani. Folosim 6061 aluminiu standard și pulbere pentru acoperire cu rezistență la UV. Aceste materiale sunt suficient de bune pentru mediul exterior complex și schimbător. Dacă clientul are o cerință specială, putem folosi și acoperire Tiger. Apoi răchita folosim marca Wintech. În funcție de situație, am putea oferi răchită de garanție de 5 ani dacă clientul are nevoie. Tesatura de perna este rezistenta la apa si rezistenta la UV. Putem folosi și marca Sunbrella, dacă clientul are nevoie de perne de înaltă calitate.

about-us2_05.jpg


Pachetul este o altă parte importantă; În general, scaunele colecționează astfel

about-us2_06.jpg

Avem multe modele care au trecut testul EN581, între timp a trecut ISO9001. Produsul de înaltă calitate este piatra de temel a creșterii companiei.

about-us2_08.jpg


În fiecare an dezvoltăm câteva modele noi și le arătăm în expoziții. Târgul de spoga din fiecare septembrie este cea mai importantă expoziție. Au trecut șase ani, am pornit de la un stand de 12 metri pătrați, apoi am cheltuit în fiecare an la 24㎡, 40㎡, 64㎡ și continuăm. Ultimul Spoga, am avut un stand de peste 100㎡. Credem că vom fi mai puternici și mai profesioniști în viitor. Pe lângă Târgul de Spoga, am participat și la Târgul Internațional de Mobilă din Shanghai și CIFF.

about-us2_06.jpg

Salutăm cu drag clienții să ne viziteze standul. Suntem foarte mulți pentru sugestiile dvs. prețioase, astfel încât să putem fi din ce în ce mai buni. Am deschis un nou birou de vânzări la export în centrul orașului Foshan și am extins echipa noastră de vânzări pentru a oferi servicii mai eficiente și profesionale pentru clienții noștri.

about-us2_07.jpg

Odată cu dezvoltarea de ani de zile, EASE OUTDOOR s-a schimbat de la pur și simplu producător OEM la fabrica ODM. În viitorul apropiat, vom arăta mai mult designul nostru original. Așteptăm cu nerăbdare să vă atragem atenția și, de asemenea, binevenită designeri extraordinari lucrează cu noi. Credem că este profund, design original, înaltă calitate și servicii profesionale sunt piatra de temelie a dezvoltării continue pentru viitorul EASE OUTDOOR.