Set de masă pentru scaune de mese moderne negre

Scaun de masă personalizat din fabrică pentru ospitalitate, lanț de catering. Bine ați venit en-gros, comerciant cu amănuntul Sau distribuitor să ne contactați.
Vorbeste acum

Detalii produs

modern dining chairs

Articol nrE1109A
Dimensiune47*56*84
N.W.3,4 kg
Pachet11buc / stiva
MaterialTub de aluminiu și ratan PE

Scaun de luat masa cu design colorat sau design simplu pentru a întâlni diferite locuri, cum ar fi catering la școală

Sau spital, dacă este pentru școală, cum ar fi universitatea, culoarea va fi caldă, bej, maro deschis, adesea aleasă, set de mese rotund cu două sau patru scaune și o masă rotundă. Studiind la universitate, curtea școlii este locul pentru a studia, de asemenea, este locul pentru a trăi, pentru a face prieteni. Dacă este la școala medie, veți găsi scaun mai colorat la școala medie, scaun albastru, scaun roșu, scaun verde, scaun de luat masa cu alb și negru. Indiferent la universitate sau la școala medie, scaunele moderne de luat masa sunt populare.

black dining chair

Scaunul de luat masa este stivuibil, pachetul este stivuit și înfășurat de hârtie, există o roată cu cadru, ușurează mișcarea și transportul. Dacă sunteți pentru prima dată când cumpărați scaun de luat masa pentru cafenea, restaurant sau bistro în aer liber sau în interior, scaunul de luat masa negru este o alegere sigură.

round dining table set

Hot Tags: seturi de masă pentru scaune de masă moderne negre, producători, personalizate, cu ridicata, cumpărare, reducere, vrac

Anchetă

You Might Also Like