Set mobilier pentru masă și scaune Bistro în aer liber

Ușurați exportul de mobilă de țesut manual din 2007, insistând pe creație și calitate. Bine ați venit să ne contactați pentru hotel, restaurant în aer liber, cafea, bistro sau alte proiecte.
Vorbeste acum

Detalii produs

Pentru bistroul în aer liber sau în ușă, luminile de bistro sunt de obicei întunecate și policrome. Mese și scaune bistro în aer liber, de obicei, două bucăți de scaune și o masă; culoarea este maro sau negru.


outdoor bistro chairs

Articol nrE1187
Dimensiune46 * 58 * 89cm
N.W.3,5 kg
Pachet11buc / stiva
MaterialTub de aluminiu și ratan PE

Dacă este bistro de stradă, setul de bistro mic este o alegere bună. Scaun din rattan din aluminiu sau din textilină din aluminiu cu o perspectivă specială și un design de țesut.

bistro chairs

DespreMobilier de ospitalitate, de cele mai multe ori depinde de stilul de decorare și cultura orașului. Perspectiva clădirii hotelului este apreciată de oameni, pentru interior. Oamenii vor acorda mai multă atenție mobilierului și decorării detaliilor. Nu credem că există un decalaj vizibil între mobilierul de interior și mobilierul de exterior. Acest scaun cu culoare deschisă și ratan este similar cu rotundul. În comparație cu ratanul plat, acest tip de ratan rotund va fi mai moale. Dacă camera de hotel este în stil deschis, va fi o alegere bună să puneți acest scaun pe balcon. Două scaune cu masă rotundă, picior de masă în stil antic și blat ușor. O ceașcă de cafea, de ce trebuie să delimităm că sunt mobilier de exterior sau mobilier de interior? Scaunele și masa pentru cafea și pauză. Scaunele de bistro în aer liber vor fi la fel.

small bistro set

Hot Tags: set de mobilier pentru masă și scaune bistro în aer liber, producători, personalizat, cu ridicata, cumpărare, reducere, vrac

Anchetă

You Might Also Like