Scaune de bar de restaurant pentru comerciale

Scaune de bar de restaurant pentru comerciale

Producător comercial de mobilier pentru mese de peste 12 ani, furnizarea de scaune stabile și calificate către Europa, America și America de Sud.
Vorbeste acum

Detalii produs

restaurant bar chairs

Articol nrE2030
Dimensiune
47,5 * 55,5 * 88CM
N.W.4.3
Pachet10buc / stiva
MaterialRattan PE, tub de aluminiu

În comparație cu mobilierul privat, mobilierul public are mai multe caracteristici, cum ar fi faptul că trebuie să adapteze diferite locuri, cer deschis, stradă sau în afara magazinului. Dimensiunea este în mod normal, dimensiunea mesei de la 60 * 60cm la 70 * 70cm, 80 * 80cm sau dia80cm este, de asemenea, ok, dar dacă este un loc de stradă, va influența caracteristica de utilizare.

commercial bar stools

Scaunele de bar ale restaurantului pot fi folosite și în holul hotelului, biroul de check-in / out din hol. Culoarea este de obicei închisă, maro, neagră sau cafea. Înălțimea este de 115cm.

Scaun de bar restaurant, de obicei, pus în unele locuri aproape de fereastră. Cineva a spus că scaunul barului restaurantului creează un spațiu pentru unii oameni care vin singur la restaurant. Aceste scaune de bar; De asemenea, l-ați putea găsi la librărie, o ceașcă de cafea și o carte, vă va face un timp de ceai frumos pentru dvs.

restaurant chairs for sale

Hot Tags: scaune de bar pentru restaurante comerciale, producatori, personalizate, en-gros, cumpara, reducere, vrac

Anchetă

You Might Also Like