CHINA INTERNATIONAL FURNITURE EXPO 2019, SHANGHAI

- Dec 20, 2019-

Ease mobilier de exterior a participat la CIFF 2019, SHANGHAI. Ease a arătat un design mai nou la mobilierul de grădină, culoarea fiind tonul gri închis. Inclusiv canapea, set de mese pentru terasă și bistrot în aer liber.

În 2019, numărul țărilor și regiunilor de participare a crescut de la 24 ultimele urechi la 29 în cele patru pavilioane de marcă internațională din E1, E2, W6 și E12. Noile țări participante includ Noua Zeelandă, Grecia, Spania, Portugalia și Brazilia, cu 222 de mărci participante. Japonia, Coreea de Sud, Filipine, Vietnam, Indonezia, Malaezia, Singapore, Sri Lanka, India și alte țări din Asia de Sud-Est văd, de asemenea, mărci care să participe la expoziție.

Furniture China a lansat anul acesta JJGLE EZBUY, o platformă B2P pentru achiziții profesionale, combinată cu „expoziție + internet”. Fiecare membru al întreprinderilor înregistrate poate utiliza această platformă pentru a obține un mic magazin de aplicații aparținând propriilor lor întreprinderi. Expoziția de 4 zile va fi extinsă la 365 de zile pe platformă. Noi achiziții de mobilă cu amănuntul vor fi implementate prin intermediul noului canal de internet. Cumpărătorii pot achiziționa direct produse de înaltă calitate și la prețuri accesibile de la producători.