CHINA INTERNATIONAL FURNITURE EXPO 2020, GUANGZHOU

- Dec 20, 2019-

Ușor mobilier de exterior va participa la CHINA INTERNATIONAL FURNITURE EXPO 2020, GUANGZHOU.

Un nou design este pe cale, dezvoltând o mulțime de tipuri și culori de țesut pentru mai multe țări necesare.

Stilul de design se va apropia de modern și pur și simplu. În acest an, am putut observa că decalajul dintre interior și exterior devine mic, scaunele la restaurant ar putea fi folosite și la sala de mese.

În ultimele două decenii, târgul național din China a insistat întotdeauna să vină de la expozanți și public. Căutarea expozanților și a vizitatorilor pentru o cauză frumoasă este filozofia Târgului de a-și strădui obiectivele. Cu o scară largă, categorii complete și de înaltă calitate Are un public ridicat și a câștigat încrederea industriei. S-a bucurat întotdeauna de reputația barometrului industriei de mobilier de casă din China. În 2017, Târgul Național din China a auzit dansuri și dansuri, a lansat tema „meșteșugul și calitatea, andocarea integrală”, modernizat pentru a crea expoziții de calitate, participare optimizată și experiență de vizionare și a devenit lider în dezvoltarea sănătoasă. a industriei chineze de mobilier pentru casă și a industriei globale de mobilier pentru casă. Steagul navelor de transport aerian în continuă creștere.

Târgul de origine din China China din martie este un model al integrării celor mai bune noduri de afaceri și platforme expoziționale de înaltă calitate pe tot parcursul anului. A fost întotdeauna lăudat de industrie și întreprinderi. În martie 2017, târgul de la Guangzhou din China a creat un viitor strălucit cu 3.992 de companii din întreaga lume. Expozanții au creat împreună o sărbătoare internațională de mobilier pentru casă, plină de culori și arome, care a atras 191.950 de vizitatori cu valoare comercială din peste 200 de țări și regiuni din întreaga lume, cu o creștere de 13,7% față de anul precedent, din care vizitatori de pe piața chineză Față de aceeași perioadă a anului precedent, creșterea netă a fost de 23.774 de persoane. În timp ce puterea radiantă internațională nu s-a diminuat, a întărit mult influența pieței interne.