Târgul Spoga 2019

- Dec 20, 2019-

Ușurați mobilierul de exterior public mai mult de 27 de articole noi la Târgul Spoga din 2019. Acoperă scaun bistro, scaune de restaurant, scaune pentru restaurant, seturi de mobilier pentru terasă. Noile produse se îmbunătățesc în țesut și material. Crearea mai multor tipuri noi de țesut și frânghie pentru a face scaun de terasă sau grădină.

Spoga gafa este cea mai importantă expoziție de viață pentru horticultură și grădină din lume. Peste 2.000 de expozanți din peste 60 de țări și-au prezentat inspirația de grădină verde celor peste 40.000 de vizitatori profesioniști internaționali. Și toate mărcile de aparate de grădină, indiferent de mărimea afacerii, se pot întâlni cu cei mai importanți cumpărători și factori de decizie de afaceri din întreaga lume. De asemenea, are cele mai recente informații și evoluții ale întregii industrii.

Expoziția internațională de articole sportive, echipamente de camping și Garden Life Expo va aduce multe surse de inspirație pentru produsele din grădină din întreaga lume. Un tur de trei zile în grădină pură va acoperi evenimente înflăcărate la grătar, cele mai recente decoruri de grădină și tendințe de plante și seminarii interesanți. Aceasta va fi intersecția de inspirație creativă, informații online și afaceri ecologice.